Valp/Grundkurs

HUNDTRÄNING OCH HUNDÄGARUTBILNING.

MED HJÄRTA OCH HJÄRNA.


Valp/grundkurs - kombinerad med 6 månaders Online tillgång.


6 gånger á 2 timmar + 1 förträff


Som hundägare är det viktigt att så tidigt som möjligt komma i gång med träningen inför framtiden.

Denna kurs ger dig den övergripande kunskapen du behöver i ditt hundägarskap samt inom inlärning för en bra vardag mellan dig och din hund.

Vårt fokus är att jobba mot ett en god och fungerande hållbar relation mellan hund och ägare baserad på respekt och kunskap.

 

Den praktiska inlärningen och våra övningar fokuserar på det er hund behöver kunna i vardagen. Vi har identifierat tre områden som vi lägger upp inlärning och övningar kring som tillhör de viktigaste grundkunskaperna i livet med en hund. Vi anpassar oss alltid till varje hunds och ägares behov.


I teorin ingår kunskap om inlärning, förstärkning, träningsupplägg, motivation, vikten av rätt belöning och mycket mer. Vi går igenom hundens behov, vanliga problem och varför dessa uppstår samt vad som kan vara lösning på problemet. All teori finns i vårt kurskompendium som finns tillgängligt online att läsa och/eller skriva ut.


Du bestämmer själv om du vill arbeta med eller utan klicker, men vi jobbar som alltid enbart med belöningsbaserade metoder.


Online tillgång i 6 månader

Vi förstår att det kan vara svårt att få livet att gå ihop men också att det kan vara svårt att ta till sig allt på plats när man går kurs– därför får ni vid sidan om de vanliga kurstillfällena även tillgång till varje kurstillfälle online, via ett in-logg, på vår hemsida med beskrivning och filmer av den praktiska träningen samt hela den teoretiska delen av kursen.  Här finns även extra övningar för den som vill inom viktiga områden så som aktivering, inkallning och självförtroende.

Ni kan när som helst det när det passar er gå in för att läsa samt titta på filmer med kursövningarna och läsa ert kurskompendium igen.

Ni har tillgång till online materialet i 6 månader så även efter att kursen har slutat så har ni fortsatt tillgång till materialet.

En instruktör kan nås för frågor via ett kontaktformulär på sidan efter kursens slut.För valpar från 9 veckor och uppåt (ingen åldersgräns finns då detta är första kursen oavsett om du har en valp eller äldre hund)För att kunna utvecklas och tillgodogöra sig kursinnehållet krävs planerad tid för de praktiska övningarna och läsa teorikapitlen mellan varje kurstillfälle


6 kurstillfällen á 2 timmar + 1 förträff på ca 1 timme samt 6 månaders Online tillgång.


Anmäl dig här för en plats


Antal deltagare:

För att kunna hålla en hög kvalitet på kurserna har vi valt att endast ha mellan 4-6 ekipage i varje kurs. Det ger varje ekipage möjligheter att få den hjälp de behöver samtidigt som gruppgemenskapen blir större.

Att gå kurs i liten grupp är tex extra viktigt om man har en hund som lätt blir störd av andra hundar.


Kostnad: 

Medlem: 800: - (medlemskap tillkommer om du inte redan är medlem)


För att kunna utvecklas och tillgodogöra sig kursinnehållet krävs planerad tid för de praktiska övningarna och läsa teorikapitlen mellan varje kurstillfälleDu skickar in din anmälan här

Copyright © Linnébygdens Hundägarförening