Aktuellt just nu

HUNDTRÄNING OCH HUNDÄGARUTBILNING.

MED HJÄRTA OCH HJÄRNA.


Aktuellt just nu på LHF


På denna sida hittar du det som är på gång på LHF just nu eller det som är planerat inom den närmaste tiden. Det kan vara aktuella kurser, medlemsmöten eller tävlingar.


Nose Work, träning under tävlingsliknande former 28/11

Tävlingen är inställd pga gällande Coronarestriktioner.
Nya kursdatum planerade för följande kurser

Valp-/grundkurs - läs mer här
Agility nybörjare - läs mer här

Nose Work nybörjare och fortsättning - läs mer härStyrelsen informerar angående Corona, Covid-19

I dagsläget gäller följande:

  • Medlemmar är fortfarande välkomna att använda planen i Loshult och träna sin hund, men efter egenansvar och enligt de riktlinjer som gäller i samhället.
  • Undvik att vara inne i klubbstugan annat än för toalettbesök. Toaletterna kommer utrustas med desinfektionsmedel mm. Vår helt webbbaserade Valp/Grundkurs

En online-kurs ger dig frihet för just dig, din hund och er utveckling.

Kursen är en 6 månaders online/webbkurs på Lernifys kursportal, det är en kurs för dig hundägare som vill ha friheten och möjligheten att gå kurs när och hur det passar dig och din hund.
Så här funkar vår kurs

All information om kursen hittar du här

Välkommen med din anmälan Öppen träning tisdagar kl 18.30

Alla medlemmar är välkomna att träna ihop. Vad gör man på öppen träning? Jo, man tränar det man behöver och vill. Kanske går man kurs och vill träna på läxorna på plats och med nya träningskompisar och störningar. Kanske har man gått kurs tidigare och vill fortsätta att hålla igång träningen. Oavsett så är alla välkomna.

Vi hoppas också kunna ha lite roliga workshops några av tillfällena så håll koll här under Senaste Nytt eller på vår FB så ni inte missar något:)


Samarbete mellan LHF och 5S Hundägarutbildning

5S Hundägarutbildning drivs av Marie (många känner henne som Misan) som var med och startade LHF 2009. Därför var det en självklarhet att fortsätta samarbeta för båda parter. 5S Hundägarutbildning erbjuder kurser, privatträning och coachning. Mer info hittar du här: www.5shund.se


Samarbete mellan LHF och hundpsykolog Inger Borg i Olofström

Vi kan med glädje informera om att LHF nu har ett samarbete med hundpsykolog Inger Borg i Olofström. Inger är diplomerad hundpsykolog och ni hittar all info och kontaktuppgifter här

Som medlem i LHF så har du ett rabatterat pris hos Inger för problemutredning.

Inger är också sedan många år medlem i LHF och är den som håller LHFs noseworkkurser.


Vad händer på LHF?

Kolla in vår kalender här                         Copyright © Linnébygdens Hundägarförening